Megamarketing Veijo Mikkonen Oy

Real and original since 1992, 1 & only

Juhlahumua ilmassa
– coming soon 30 vee (1992–2022)!

Raketit lentää, kakkua tarjolla, yhteistyötä hyvällä sykkeellä...

Year 2020 my heart was operated,
and now...little by little,
I`ll be back, one good man said so.

 

Koronavirusaika on ollut kummallista ja outoa aikaa, hoidetaan rokotukset kuntoon ja käytetään tarvittaessa maskia, mennään terveys edellä vielä hetken aikaa, pidetään huolta toisistamme.

 

Kiitos asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä kilpailijoille erittäin hyvästä yhteistyöstä. Kun on yhteistyön aika, ota reilusti yhteyttä.

Lahjanantaja muistetaan

Laaja valikoima liikelahjoja, mainoslahjoja ja messutuotteita yrityksille ja yhdistyksille.

Mainos- ja liikelahjat kaikkialle Suomeen

Yksilöllisiä ratkaisuja yrityksille ja yhteisöille


Megamarketing Veijo Mikkonen Oy on liikelahjoihin erikoistunut yritys Helsingissä. Olemme palvelleet yrityksiä ja yhteisöjä ammattitaidolla jo vuodesta 1992 lähtien. Toimitamme yrityslahjat niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin kaikkialle Suomeen. Valikoimaamme kuuluvat myös kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet.

Yrityslahja

Laaja valikoima yrityslahjoja

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia tuotteita yrityksesi markkinointiin. Meillä on useita eri vaihtoehtoja esimerkiksi asiakkaiden ja liikekumppaneiden muistamiseen, tapahtumiin ja messuille. Esimerkiksi kynät, heijastimet, kaulanauhat ja kangaskassit löydät meiltä. Tutustu tuotteisiimme! 

Promo- ja mainostuotteet omalla logolla

Promo- ja mainostuotteet omalla logolla

Yksilöllinen ilme syntyy yksilöidyillä tuotteilla. Kaikki tuotteemme on mahdollista varustaa yrityksen tai yhdistyksen omalla logolla, nimellä ja tekstillä. Painatamme haluamanne kuvat ja tekstit nopeasti, edullisesti ja laadukkaasti. Meiltä saat räätälöidyt ratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Ammattitaitoisesti palveleva kumppani

Olemme luotettava yhteistyökumppani, joka toimii aina sovitun mukaan. Arvostamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja meillä on useita pitkiä asiakkuuksia, jotka ovat kestäneet jo parikymmentä vuotta. Hyvin hoidetusta työstä kertoo se, että lähes kaikki uudet asiakkaamme tulevat nykyään suositusten kautta.